Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gjakovapress, numri më i ri me plot materiale interesante

image description

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 MBAHET PANAIRI MALËSIA E GJAKOVËS

PUSHIMET E VERËS 2017

VELIPOJA E PARA, MË E MIRA DHE MË E LIRA!

HISTORIA E NJË DREJTORI DHE  FABRIKE ME  PRODHIM VJETOR  RRETH 40 MILION MARKA!

KONCERT MADHËSHTOR I ISMET PEJËS ME MIQ-poster

MREKULLIA MUZIKORE E GJAKOVËS

INTERVISTA: TAULANT RRUCI -VIOLINË

KONCERT I RRALLË  I GRUPIT NA- poster

NGA HISTORIA: 80 VJETORI I LUFTËTARIT TË SPANJËS ASIM VOKSHI

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…