Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri Gjakovapress

image description

NË KËTË NUMËR POS TJERASH MUND TË LEXONI.

ZGJEDHJET KOMUNALE 2017 DHE LISTA E KRYETARËVE DHE KANDIDATËVE TË SUBJEKTEVE POLITIKE NË GJAKOVË QË GAROJNË PËR KËSHILLTARË KOMUNAL.
DEMOS VAZHDON ME MBËSHTETJEN E PROJEKTEVE PËR GJAKOVËN.
ÇKA PROPOZOJNË VETERANËT E ARSIMIT GJAKOVAR PËR LEHTËSIMIN E ÇANTËS SË NXËNËSVE?
MBAHET MANIFESTIMI SOFRA GJAKOVARE 2017
VEPRIMTARITË RINORE. INTERVISTA ME ARBËR LLESHIN MENAXHERIN E SHESHIT KULTUROR ALI PODRIMJA
TEATRI I GJAKOVËS ME EMRIN E AKTORIT QË LA GJURMË NË SKENËN SHQIPTARE, HADI SHEHUT.
SHKODRA NIKOQIRE E ÇIKLISTËVE GJAKOVARË.
FEJTONE SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS