Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

image description

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 TINGUJT E KLARINETËS NË QENDËR TË GJAKOVËS

REZULTATET PRELIMINARE NGA ZGJEDHJET LOKALE 2017

URAT QË LIDHIN BRIGJET POR EDHE BËJNË HISTORI

FESTA E MJALTES 2017

AHENGU SHKODRAN ME KRIJUES NGA GJAKOVA

ASTRIT PALLASKA- DIRIGJENTI QË PUNON ME PËRKUSHTIM

REPORTAZHË: ME FC LIBURNIN NË KUPËN E UEFA-s NË ZAGREB

POSTER PALLATI I KULTURES ASIM VOKSHI DHE 40 VJET TË TEATRIT TË GJAKOVËS

FESTIVALI FËMIJËT NË SKENË

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS