Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

KRU Gjakova dhe Komuna bashkë investime në ndërimin e rrjetit të ujësjellësit

Komuna e Gjakovës dhe KRU Gjakova të marten kanë nënshkruar  një Memorandum të Bashkëpunimit për investime të reja që do të bëhen në rrjetin e ujësjellësit. Marrveshja e nënshkruar në mes të kryetarit të komunës Ardian Gjini dhe  Kryeshefit Ekzekutiv të KRU Gjakova  Ismet Ahmeti ka të bëjë me rinovimin e rrjetit të ujësjellësit . Sic u tha me këtë rast  rrjeti i ujësjellësit në qytet  i ka gypat mbi 30 vjeçar nga asbesti, dhe synim i KRU Gjakovës është që ata të ndërrohen në një periudhë sa më të shkurtër kohore.

Sipas kësaj marrveshje  bashkëpunimi,  Komuna do të participojë me 49% dhe KRU Gjakova me 51%.