Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Up with people” për dy javë e gjallëron Gjakoven

Gjakova pjesen e dytë të muajit maj ka qenë më e gjallëruar. Prej dy javësh, mbi 100 të rinj nga 18 shtete të ndryshme të botës nën organizimin e “Up with pople” qëndruan në vendin tonë. Të rinjtë u vendosën në Gjakovë në familje të ndryshme të cilët hapën dyert dhe zemrat për të treguar mikpritjen shqiptare, por aktivitetet e tyre u shtrinë edhe në qytete të tjera. Dita e djeshme  shënon fundin e turit të tyre në Kosovë. Për aq ditë sa qëndruan zhvilluan dhjetëra aktivitete dhe takuan qindra të rinj duke lidhur miqësi të reja.