Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Të dielen gati gjysma e Gjakovës pa energji elektrike prej 6 deri në 12.00 h

KEDS ka njoftuar se të dielen me 22 korrik 2018, do të ketë ndërprerje totale të energjisë elektrike në Nënstacionin “Gjakova 2”, për shkak të punimeve në mirëmbajtje, përkatësisht instalimit të sistemit SCADA në këtë nënstacion.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, sipas njohtimit të Radio Gjakovës, të dielen  nga ora 6 deri në ora 12, pa furnizim me energji elektrike do të mbetë afër gjysma e qytetit të Gjakovës, duke filluar nga disa rrugë në Qendër të qytetit, rruga Tranzite, një pjesë e Çarshisë së madhe dhe e rrugës së Qabratit, pastaj Lagjet: Mulla Jusuf, Gecë, Haxhi Ymer, Sefë, Brekocë, rrugët në Bllokun e Ri në “Orize” si dhe disa fshatra të Hasit.

Rrugët:

Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, Yll Morina, Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yjet e Erenikut, Ymer Prizreni, fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujëz. Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë), Rrezinë (një pjesë), rr. Skënderbeu (një pjesë), rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorët komercial; rr.Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Rruga Londra, rruga Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut, Yll Morina. Brekoc, rr.Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub. Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese. rr. Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Rruga Tirana, Bajram Curri, Dërgut Vokshi, Ismail Qemali, Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Skënderbeu, Sylejmon Vokshi.