Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Një garë e pazakontë, Kush është më i shpejtë!!!

Nga qendra e qytetit,  këtë verë të nxehtë,  sjellim një foto,  besojmë interesante edhe për ju. Një qerre me kuaj, një motokultivator dhe disa makina duket thuase po bëhen gati për garën e shpejtësisë!  Këndi i fotografisë të nxjerrë sheshit një si fillim gare, kush është më i shpejtë? Mungon një çiklist, një autobus dhe një kamion për tu prezantuar të gjithë pjesëmarrësit në trafik!!!