Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kampionati i Kosovës dhe Mbarëkombëtar në bodibilding

Me organizim të Federatës së Bodybuildingut dhe Fitnesit të Kosovës,  të shtunen në Gjakovë do të mbahet Kampionati i Kosovës dhe Mbarëkombëtar në bodyliding.  Kjo garë pritet të jetë më masovikja e viteve te fundit, ndërsa, me këtë  aktivitet  festohet edhe 40 vjetori  i garës së parë zyrtare që është mbajtur në Kosovë më 1978.  Ky kampionat mbahet në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”,  me fillim në ora 17.00. Fituesit e kësaj gare do ta përfaqësojnë Kosovën në kampionatet e ardhshme të nivelit botëror të organizuara nga Federata Ndërkombëtare e Bodybildingut.