Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

image description

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 PASQYRIME “DRITË E HIJE”

GJAKOVA NË MUAJIN NËNTOR

QARKORJA E JASHTME INVESTIM KAPITAL

SHOQATA JAKOVA ÇERDHE E INTELEKTUALËVE

PSE E MERITON GJAKOVA OBELISKUN PËR MËSUESIN

LETËR INJORANCËS DHE NJERËZIMIT

GJAKOVA DHE BASELI BASHKËPUNIME FRYTËDHËNËSE

INTERVISTA: HYSEN BINAKU, I RRITUR ME SKENËN

REPORTAZHA: STRUGANËT MIKËPRITJE PËR MATURANTËT GJAKOVARË 1983.

ROVENA DILO: GJAKOVA NJË SHQIPËRI E VOGËL

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 120