Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Borë mbi 30 cm.

Foto: Parku kryesor i Gjakoves me tregun festiv te Vitit te Ri, 9 Janar 2019

(e plotesuar-

Bora të merkuren ka mbuluar territorin e komunës së Gjakovës duke arritur trashësinë në mbi  30 centimetra. Kjo ka mjaftuar që të vështirësoi me të madhe qarkullimin e trafikut anipse kompanitë e pastrimit kanë filluar ta pastrojnë atë nga rrugët kryesore.  Në zonat rurale ku ka borë më shumë gjendja tregohet më e rënduar . Policia e trafikut  këshillon shoferët për ngasje me kujdes dhe dalje në rrugë me pajisjen e nevojshme dimërore. Përkundër borës sot në të gjitha drejtimet me pak vonesa kanë qarkulluar autobusët sikurse drejtë kryeqendrës së Kosovës.

Bora vazhdon…