Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

KRU Gjakova po eliminon defektin në fshatin Vraniq

Foto KRU Gjakova

KRU Gjakova ka njohtuar të merkuren pasdite se sot rreth ores 14:00 në fshatin Vraniq ka ndodhur një defekt në gypin “fi” ø250. Ekipi i mirëmbajtjes ka dalur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe ka filluar me sanimin e defektit.” Shpresojmë që në afat kohorë prej 4 orëve ky defekt të rregullohet” thuhet në njohtim.

Fshatrat të cilat nuk kanë ujë janë: Vraniqi, Meqe, Doblibare, Bardosan dhe Rezina. Pritet që ky defekt të eleminohet sa më shpejt dhe të rikthehet furnizimi me ujë.