Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress 123

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni:

 KDI: KOMUNA E GJAKOVËS E PARA PËR TRANSPARENCË

 KOMUNITETI SHQIPTAR NË AMERIKË NDIHMON NËNAT GJAKOVARE

 GJAKOVA PËR PAVARËSINË E KOSOVËS

 AKAD. JUSUF BAJRAKTARI: PROF. DR. ZEKERIA CANA – HISTORIAN DHE INTELEKTUAL I SHQUAR QË E NDERON GJAKOVËN

 KRM ÇABRATI –“LUFTË “ DEPONIVE TË EGRA! 

 PROF. BESIM KËPUSKA: NË 20 VJETORIN E LUFTËS – MARSI, LOTI, PRITJA…

AKSIONI PËR BIBLIOTEKËN E SHKOLLËS MAZLLUM KËPUSKA

 INTERVISTA: MAZLLOM R.MORINA, -“KËNGA DHE KITARA, PËR MUA ËSHTË VETË JETA”

 POSTER: FC LIBURN FITUES I KUPËS SË KOSOVËS NË FUTSALL 

 FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 123