Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Besimtarët e krishterë kremtojnë Pashkët

Sot në mbarë botën, të krishterët kremtojnë Festën e Pashkëve

Gëzuar dhe për shumë vjet Pashkët, festën e Ringjalljes, festën e jetës dhe të dritës!