Gjakova Presss

Pëllumbat e dimrit në ambientin e rregulluar

Pëllumbat e dimrit në ambientin e rregulluar

Gjakova Presss Dhjetor 28, 2017 at 11:10 am

Nuk është se vetëm të varfrit kanë halle me  sigurimin e ekzistencës. Edhe pëllumbat të njëjtin hall e kanë- ushqimin. Ata “bukurosh” që janë simbol i paqes ia shtojnë bukurinë  ambienteve kudo ku ata në tufë fluturojnë e qëndrojnë, qoftë edhe kur kërkojnë nga një kokërr ushqim. Këtij ambienti nëRead More

image description

Doli numri më i ri i revistes mujore Gjakovapress

Gjakova Presss Dhjetor 8, 2017 at 9:17 pm

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI: ZGJEDHJET LOKALE 2017-BALOTAZHI ARDIAN GJINI KRYETAR I RI I KOMUNËS PËR 4 VITET E ARDHSHME   ZGJEDHET FERMERI VITIT 2017-12-08 PËRUROHET RRUGA MODERNE “BUJAR ROKA” CILI  ËSHTË SHQETËSIMI MË REAL, PËR GJUHËN SHQIPE SOT?Read More

Gjakova e bardhë me borën e parë

Gjakova e bardhë me borën e parë

Gjakova Presss, Lajme Dhjetor 3, 2017 at 7:55 am

  Me fillimin e muajit dhjetor në komunën e Gjakovës ka ardhë edhe bora e parë. E diela ka zbardhur qytetin e Gjakovës. Anipse jo në një shtresë të theksuar, ajo ka “sjellë përshëndetjen e parë dimërore”. Sido që të jetë, bora e parë e 3 Dhjetorit i ka dhënëRead More

image description

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

Gjakova Presss Nëntor 4, 2017 at 8:14 pm

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:  TINGUJT E KLARINETËS NË QENDËR TË GJAKOVËS REZULTATET PRELIMINARE NGA ZGJEDHJET LOKALE 2017 URAT QË LIDHIN BRIGJET POR EDHE BËJNË HISTORI FESTA E MJALTES 2017 AHENGU SHKODRAN ME KRIJUES NGA GJAKOVA ASTRIT PALLASKA- DIRIGJENTI QË PUNON ME PËRKUSHTIM REPORTAZHË: ME FC LIBURNINRead More

Andina Pura në Miss Globe

Andina Pura në Miss Globe

Gjakova Presss, Kulturë Tetor 30, 2017 at 12:14 pm

Bukuroshja nga Gjakova Andina Pura e cila vjet ishte shpallur   Miss Earth  në Miss Kosova 2016, këto ditë po përfaqëson bukurinë kosovare në garën ndërkombëtare Miss Globe . Studentja e suksesshme  e vitit të dytë të  Shkencave Politike ka hyrë në garë mes bukurosheve nga shumë vende të botës, pas sukseseveRead More

Veteranët e arsimit propozim për lehtësimin e çantës së nxënësit

Veteranët e arsimit propozim për lehtësimin e çantës së nxënësit

Aktuale, Gjakova Presss, Kulturë Tetor 28, 2017 at 8:52 pm

Duke qenë se në fillim të çdo viti shkollor bëhet problem dhe paraqitet si shqetësim i ligjshëm çanta e rëndë në shpinën e nxënësve të shkollave fillore, mendojmë se ky problem do të mund të zgjidhej me një përkushtim të përbashkët dhe me punë serioze të të gjithë atyre qëRead More

Super talenti Flori

Super talenti Flori

Gjakova Presss, Sporti Tetor 28, 2017 at 8:46 pm

VOGËLUSHI I DASHURUAR NË BOKS, SYNON TROFET E MËDHA Ky është Flori Tarani, 7 vjeçar, por kampion i madh. Boksier i ri, me gjitha fitore, i guximshëm, i talentuar, i sjellshëm dhe një nxënës shembullor I klasës së tretë të shkollës fillore Mustafa Bakija.  Sukseset e tij tejkalojnë pritjet, ndërsaRead More

Tingujt e klarinetës në qendër të Gjakovës

Tingujt e klarinetës në qendër të Gjakovës

Aktuale, Gjakova Presss Tetor 27, 2017 at 10:47 pm

  Qendra e qytetit të Gjakovës për më shumë se një javë Tetori ( për aq sa kanë lejuar kushtet klimatike) ka ndjerë tingujt e klarinetës që jehonin me valle të bukura, kryesisht melodi të Shqipërisë së mesme. Avdyli, 56 vjeçar nga Shkodra ka zgjedhur qendrën e qytetit të GjakovësRead More

image description

Doli numri më i ri Gjakovapress

Gjakova Presss Tetor 4, 2017 at 7:22 am

NË KËTË NUMËR POS TJERASH MUND TË LEXONI. ZGJEDHJET KOMUNALE 2017 DHE LISTA E KRYETARËVE DHE KANDIDATËVE TË SUBJEKTEVE POLITIKE NË GJAKOVË QË GAROJNË PËR KËSHILLTARË KOMUNAL. DEMOS VAZHDON ME MBËSHTETJEN E PROJEKTEVE PËR GJAKOVËN. ÇKA PROPOZOJNË VETERANËT E ARSIMIT GJAKOVAR PËR LEHTËSIMIN E ÇANTËS SË NXËNËSVE? MBAHET MANIFESTIMI SOFRARead More

Nga sot Teatri i Qytetit të Gjakovës “Hadi Shehu”

Nga sot Teatri i Qytetit të Gjakovës “Hadi Shehu”

Gjakova Presss, Kulturë Shtator 21, 2017 at 7:22 pm

Prej 21 Shtatorit 2017,  Teatri i Qytetit të Gjakovës do të mbajë emrin e doajenit të skenës dhe filmit Hadi Shehu.  Asambleistët e komunës së Gjakovës kanë votuar “pro” propozimit për ndërrimin e emrit te teatrit në mbledhjen e fundit. Propozimi për ta quajtur teatrin sipas emrit të aktorit tëRead More