Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kulturë

Rrëfimi për një familje zvicrane, që ka kthyer buzëqeshjen e shumë grave dhe fëmijëve të  Kosovë

Rrëfimi për një familje zvicrane, që ka kthyer buzëqeshjen e shumë grave dhe fëmijëve të Kosovë

Kulturë January 25, 2013 at 1:41 am

  Fankhauser- Ritter  familja  zvicerane e humanizmit në Kosovë   Dorethea Fankhauser-Ritter kishte ardhur me një mikën e saj zvicrane në fillim në Prishtinë para gjashtë viteve. Ka takuar miq në Gjakovë në ndërkohë, ndërsa është bërë një shembull i humanizimit në mbarë Kosovën   Humanizmi i fle në shpirtRead More

Impresione me rastin e 40 vjetorit të Universitetit të Prishtinës

Impresione me rastin e 40 vjetorit të Universitetit të Prishtinës

Fejtone, Kulturë January 25, 2013 at 1:07 am

   NJË PËRALLË MODERNE PËR  STUDENTËT E UNIVERSITETIT   Shkruan: NORIKË   SEFA             Fakulteti i Arteve    Sinqerisht e në mënyrë instiktive  pata disa reagime inatqore përderisa babi im, profesor në UP  perbledhte me mburrje një periudhë të rëndësishme jo vetëm vetjake por edhe për tërë popullin tonë të nëpërkëmbur. KëtoRead More