Uncategorized

Fontana e re vend argëtimi për biciklist!

Fontana e re vend argëtimi për biciklist!

Aktuale, Lajme, Uncategorized Shtator 25, 2016 at 7:12 pm

Fontana e re në Parkun kryesor të qytetit u ndërtua gjatë gjithë verës dhe pritej me kërshëri se çfarë do ti sjell qendrës së qytetit. Në ditët e vapës u prit që me ujin ta freskoj ambientin dhe kalimtarët.  Një formë ovale në zemër të parkut  e rrethuar me kockaRead More

Agron Peni vazhdon me sukseset

Agron Peni vazhdon me sukseset

Kulturë, Uncategorized Shtator 24, 2016 at 11:46 am

Kitaristi gjakovar Agron Peni u prezantua me sukses edhe në një koncert solistik në Prishtinë . Në Teatrin Oda në kuadër të festivalit DAM, Peni u prezantua me katër pjesë solo që i luajti e që ishin krejtësisht të pa dëgjuara për publikun. Pikat e interpretuara ishin pjesë e albumitRead More

Erdhi vjeshta e bereqetshme

Erdhi vjeshta e bereqetshme

Aktuale, Uncategorized Shtator 22, 2016 at 12:17 pm

Stina më e bereqetshme e vitit sot ka trokitur me karakteristikat e veta tipike, duke filluar nga rënia e temperaturave të ajrit. Pemët dhe perimet me bollëk që vlerësohen këtë verë nga prodhuesit bujqësorë me çmimet e arsyeshme për standardin tonë, tashmë janë gjithandej tregjeve por edhe të thuash nëRead More

Panairi i Artizanateve të Malësisë së Gjakovës me 7 e 8 Tetor

Panairi i Artizanateve të Malësisë së Gjakovës me 7 e 8 Tetor

Aktuale, Lajme, Uncategorized Shtator 20, 2016 at 3:31 pm

Malësia e Gjakovës ka një begati të trashëgimisë kulturore për të cilën vizitorët me 7 dhe 8 Tetor do të kenë mundësi që ta shohin nga afër, sepse siç u tha të martën në mbledhjen e Bordit të Drejtorëve të Komunës së Gjakovës, me organizimin e Drejtorisë së Zhvillimit EkonomikRead More

10 vjet Çarshia e Jupave dhe 70 vjet traditë në hotelieri

10 vjet Çarshia e Jupave dhe 70 vjet traditë në hotelieri

Gjakova Presss, Uncategorized Shtator 20, 2016 at 2:37 pm

Mora shkas këtë përvjetor të Çarshisë së Jupave të çapisë disa fjali për një punë shembull në qytetin tonë, Gjakovën e cila është në kërkim të zhvillimit të turizmit. Kësaj dege të ekonomisë, për të cilën ekspertët thonë se mundë t’ia shohim hajrin si komunë. E para se ka bukuriRead More