Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

Në këtë numër, pos tjerash  mund të lexoni:

DEBAT I GJËRË MES POZITES DHE OPOZITES PËR SHUMË TEMA ME INTERES PËR QYTETARIN

 ARDIAN GJINI:

GJAKOVA E MREKULLUESHME E KOSOVËS DHE E GJITHË SHQIPTARISË

 ELIOT ENGEL NË MALËSINË E GJAKOVËS

NË GJAKOVË PËR 6 MUAJ LINDËN 1.225 FOSHNJA

 PËR 6 MUAJ 553 PUNËKËRKUES TË RINJ

VENDE TË LIRA VETËM NË SHKOLLAT E MESME PROFESIONALE

 KRU GJAKOVA, HERA E GJASHTË LIDERE NË KOSOVË

PARKU KULTUROR “ALI PODRIMJA”- QENDËR E VEPRIMTARIVE ARTISTIKE

 INTERVISTA:  LORIK PYLLA, KITARIST

SUKSES I ÇIKLISTIT ZANI SYLHASI NË TOUR OF KOSOVO

„GJAKOVA NË KRONIKË 1594- 2018 “ GËZIM GJINI

LETRA E GYRBETÇARIT

 INTERVISTË, NËNTOR B. OSEKU: JURISTI QË ARRITI NË SHUMË VISE SHQIPTARE TË PAPARA  DERI MË TANI

 MBAHEN GARAT E KËRCIMEVE NGA URA E FSHENJT 2019

KËNDI I GJUHËS: FOL MOJ “Ë”!

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 128