Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress nr. 129

Në këtë numër, ku në ballinë është Shpella e Kusarëve,  pos tjerash  mundë të lexoni:

 

ATY KËTU NËPËR GJAKOVË

GUSHTI MUAJI I PËRURIMEVE TË RRUGËVE

SHPELLAT E KUSARËVE ATRAKTIVE DHE TË QASËSHME PËR VIZITOR

GJUHA E URREJTJES NË MEDIA SOCIALE, NXITËSE E DHUNËS

EDHE NË PIKUN E VAPËS FURNIZIM  STABIL ME UJIN E PIJES

 

HISTORI:  75 VJETORI I VARJES SË HEROINES GANIMETE TERBESHI

VALBONA E BUKUR DHE ME HISTORI

KUSHTRIM HOXHA , AKTORI QË PO SHKËLQEN

KANIONI I DRINIT ATRAKSIONI TURISTIK I RADHËS

FC LIBURN I GATSHM PËR UEFA FUTSAL CHAMPIONS LEAGUE

 

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 129