17 °c
Kosovo

GJAKOVAPRESS NUMËR 150 ONLINE

📰GJAKOVA NË 38 GRADË CELSIUS!
📰DUKAGJINI ME XHAMIN E RICIKLUAR BËNË MREKULLI
📰SHKUGËZA VENDI I BUKUR I PUSHIMIT DHE RELAKSIMIT
📰UJI CILËSOR I KRU GJAKOVA FRESKON NË VAPËN E MADHE- APEL PËR SHFRYTËZIM RACIONAL
📰“SHËNIMET E GJON NIKOLLË KAZAZIT” – MONUMENT LETRAR PËR GJAKOVËN DHE SHQIPTARËT
📰ZEJET QË PO HUMBIN: QELESHEPUNUESIT
📰MBAHET “FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I POEZISË”
📰LYRA PYLLA PIANISTJA QË SYNON SKENAT E MËDHA TË MUZIKËS KLASIKE
📰FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 150