Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zani Sylhasi dhe grupi nga Gjakova në Tour Of Kosova

Në numrin më të ri të revistes Gjakovapress me foto të Shkelzen Rexhes janë prezantuar momentet e gares ndërkombëtare të Çiklizmit ku Zani Sylhasi arriti suksese të mëdha por ishte edhe kontributi i grupit mbështetës nga Gjakova dhe klubi i çiklizmit Gjakova 137, që ndikoi në suksesine kësaj gare.

Kjo është prezantuar me foto dhe fjalë në këtët faqe kolori të Gjakovapress.